Kundeservice

Forme

25.940 tilbud


Filter

Form dit bagværk med en bageform

At bage er noget af det hyggeligste, man kan lave, og det er uanset om det er en sandkage, muffins eller en lagkage, der skal laves. Det er dog umuligt at bage en kage, hvis man ikke har en god form, men så er det heldigt, at der findes massevis af forme til bagning, som du kan finde her hos Fyndiq. Her finder du alt fra billige forme til cupcakes til hjerteformede bageforme, og de passer lige godt til bagning til festen som til bagværk til en hyggelig hjemmeaften med lidt lækre godbidder. Vælg og vrag og skab en kage, som ikke bare smager godt — men som også har en fin form!

Tip til et vellykket køb

Gør dine muffins lidt sjovere med vores fine muffinforme, som fås i flere forskellige mønstre og farver! Hvis du har spørgsmål angående din ordre eller vil reklamere over dit køb, kan du kontakte Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med dit ærinde.

Bageforme som ligner børn

Når man skal bage til en særlig anledning, kan det være sjovt at gøre det lidt specielt med en kage eller tærte, som passer ind. Fx kan du med bageforme i silikone bage en kage, der har form som en baby, til din venindes babyshower, eller måske kan du lave smukke dekorationer til cupcakes med vores silikoneforme med kærlighedsmotiver? Der er mange valgmuligheder, og valget er naturligvis dit. Her er udvalget stort og prisen lav, så det er bare om at finde dine favoritter.