Kundeservice

Kager

5.954 tilbud


Filter

Kager med form

Uanset om du skal bage kager i form af dine yndlingsdyr eller om du skal bage en stor svampekage, så er formene til bagning her. Med den rigtige kageform får du ikke kun gode og saftige kager men også kager, der minder dig om noget sjovt. Hvorfor ikke være romantisk og bage en kage i form af et hjerte? Eller hvorfor ikke købe en kagedåse med form som en krop, til babyshoweren! Uanset hvilken kage der skal bages, forstår vi i Fyndiq, at det bliver sjovere med den rigtige bageform, derfor har vi samlet de allerbedste kageforme billigt til dig!

Tips til et vellykket køb

Med alle de muligheder der findes her, kan du godt benytte lejligheden til at finde kageforme i silikone, de er smarte og nemme at bruge. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Elskede kage

Ja, vi elsker virkelig kager og det i store mængder! Til jul bager vi honningkager, om sommeren en svampekage med citronsmag og til alle de ensomme aftener bager vi kriblekager! Det, der nu er inde i tiden, er at bage rigtig seje, gode og amerikansk inspirerede chocolate chip cookies. De små runde kager er fyldt med små stykker chokolade af vores yndlingschokolade og hele kagen smelter bare i munden på os. Og til det skal du måske have runde kageforme for at få den rigtige form