Kundeservice

Silikoneforme

10.040 tilbud

Nøglen til at lave perfekt formede muffins, cupcakes og andre bagværk er ofte at bruge en silikoneform af høj kvalitet. Silikoneforme er den bedste type forme, da de er nemme at rengøre, kræver meget lidt olie eller fedt og kan tåle hurtige temperaturskift fra 220 grader celsius til 0 grader.


Filter

Hvad enten du vil lave frossen is og opbevare isterninger i fryseren eller bage muffins i ovnen, er silikoneforme den mest praktiske type forme, du kan bruge. Med mange varianter at vælge imellem er vi sikre på, at du kan finde den perfekte silikoneform til dine behov her hos Fyndiq til en god pris.

Silikoneformsbagning

Der er mange fordele ved at bage med silikoneforme i forhold til at bage med metalforme. Silikoneforme kan være lidt dyrere og lidt mindre holdbare end metalbageforme, men disse mindre ulemper opvejer sandsynligvis ikke de mange fordele ved at bage med silikoneforme.

Hvis en almindelig metalbageform tages direkte fra en ovn og ind i en fryser, kan den blive beskadiget, men dette vil ikke beskadige en silikoneform. Desuden kræver silikoneforme ikke nødvendigvis olie eller fedtstof, selv om tilsætning af lidt olie kan hjælpe med at rengøre pladen hurtigt. Rengøring af silikoneforme er helt sikkert meget nemmere, da du kan smide dem direkte i opvaskemaskinen, og der er ingen risiko for, at de bliver bulede, flager eller ruster med tiden.

Dette er blot nogle af de vigtigste fordele ved at bruge silikoneforme i modsætning til at bruge metalbageforme.

Silikone muffinsforme

En af vores yndlingsting at bage med vores silikoneforme er muffins. Silikone muffinsforme er et godt eksempel på, hvor meget nemmere det er at bruge og rengøre silikoneforme. Du kan først smøre formen let ind og derefter tilføje din dej. Derefter kan du, ligesom med enhver anden form, sætte den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, inden du tager den ud og prøver en eller to muffins. Hvis du vil lægge formen i fryseren og så senere sætte dine muffins i mikrobølgeovnen, er det helt fint, da silikone muffinforme er yderst fleksible.

Vi er sikre på, at du kan finde den perfekte form og størrelse silikoneform til en god pris her hos Fyndiq, næste gang du skal bage.