Kundeservice

Kopper

9.675 tilbud


Filter

Et krus til enhver lejlighed

Der er nogle ting, du skal have i køkkenet, og det er rigtig gode krus et eksempel på! Og kun én model er heller ikke nok! Nej, mest af alt vil du gerne have et krus til enhver lejlighed. Derfor kan du finde alt fra tekrus og kaffekrus til take away krus her hos Fyndiq. Du skal aldrig stå uden en kop at hælde din morgenkaffe i. Det er ikke mange dage, der starter godt uden den gode kop om morgenen, så se dig omkring i vores udvalg af billige krus og se, hvilke der bliver dine favoritter!

Tips til et vellykket køb

Krus kan altid gå i stykker, så klik hjem et par ekstra, så du har et lille lager derhjemme! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Sjove krus og fint service

Nu hvor du skal til at shoppe krus, kan du også benytte lejligheden til at hygge dig. Sjove krus og krus med print fremkalder altid et smil. Men nogle gange vil man også gerne have lidt finere service, når de frekventerer fin morgenmad. Den er også tilgængelig her på Fyndiq! Samtidig er der ingen, der siger nej til noget som et Simpsons-krus, eller et Nalle Plys-krus? Du skal blot tage udgangspunkt i dig selv og dit liv, og du vil sikkert ret hurtigt mærke, hvilken type krus der er et must i netop dit hjem. Og glem ikke et termokrus at have med på farten!