Kundeservice

Tryk og mønster

3.275 tilbud


Filter

Fyld køkkenskabet med stilfulde krus med print og mønstre

Træt af at drikke kaffe, te og chokolade fra de samme gamle kedelige krus dag ud og dag ind? Så gør som vi hos Fyndiq og få et krus med tryk for at sætte stemningen lidt op! Her har vi samlet masser af billige krus med print og mønstre - her online hos os er der noget for enhver smag. Hvad med et krus med tryk i form af en sjov tekst? Eller måske et krus med et mønster på? Tag et kig på vores store sortiment af krus med print & mønster og vælg den du ønsker!

Tips til et vellykket køb

Nysgerrig på om det krus du vælger kan tåle opvaskemaskine, høj varme og mikroovn? Alle vigtige oplysninger om dit krus med print & mønstre kan findes i hvert produkts produktbeskrivelse. Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Krus med tekst på eller et med et smukt billede?

Et krus siger mere end tusind ord, i hvert fald hvis det har et billede eller tekst på. Her finder du krus med kendte citater på og krus med sjove billeder og mønstre. Hvad med et krus med dit navn på? Eller en til at give væk til mor, far, bedstemor eller bedstefar? Det er en perfekt gave at give væk på særlige dage. Hvilken slags krus med print & uanset hvilket mønster du vælger, kan vi garantere, at du vil være tilfreds!