StartsideKampagner
Black Friday 2022 - Black Friday tilbud

Black Friday

Årets absolut største shoppingbegivenhed nærmer sig med hastige skridt. Black Friday 2022 falder fredag den 25. november og her hos Fyndiq har vi altid lave priser.

Se vores bestsellere nedenfor!

Fyndiqs Black Friday 2022

Fyndiq adskiller sig meget fra mange af konkurrenterne. For langt de fleste virksomheder er en begivenhed som Black Friday 2022 noget, der skiller sig ud. En oase i ørkenen, fyldt med priser, der opstår en gang om året.
Ud over Black Friday 2022 tilbydes muligvis også nedsatte priser en eller to gange om året.


Men that’s it. Som sagt, hos os fungerer det anderledes. Hele Fyndiqs idé hviler netop på konkurrencedygtige priser. Hos os kan du finde gode tilbud hele året rundt. Hos os kan du finde produkter til priser, som ingen af vores konkurrenter kan tilbyde.

Almindelige spørgsmål og svar om Black Friday

 • Hvad er Black Friday?
  Black Friday, startede i USA for at sætte gang i juleshoppingen lige efter Thanksgiving i slutningen af november.
  Fra begyndelsen blev der kun tilbudt unikke deals, kampagner og tilbud, i løbet af denne fredag, fra butikken åbnede til den lukkede.
  I dag varer udsalget længere end 24 timer, og derfor er denne tid af året blevet kendt som Black Friday Weekend og Black Week.
  Thanksgiving fejres altid den fjerde torsdag i september, og som svar på dette falder Black Friday altid den sidste fredag i november.
  I år falder Black Friday derfor den 25. november.
 • Hvor længe varer Black Friday?
  Traditionelt er Black Friday tidsbegrænset til kun at vare i en enkelt dag, altså 24 timer i alt.
  Nu om dage har flere og flere fysiske butikker og netbutikker valgt at udvide deres udsalg, hvilket betyder, at det er muligt at købe lækre Black Friday-produkter hjem uden den shoppingstress og spænding, der var før, da udsalget var nyt.