Kundeservice

Portemonnæer

5.522 Tilbud

Filter

Hold penge og kort med stil

De fleste går rundt med penge og kort næsten hele tiden. Og selvfølgelig vil du gerne have det hele samlet ét sted og være sikker på, at pengene er i forsvarlig opbevaring. De ligger altid i en pung, men vil du gøre det med endnu mere stil, skal du i stedet vælge en pung eller pung. Vi hos Fyndiq har samlet et stort udvalg af billige møntbytter og punge i fine designs, der passer til enhver smag! Skynd dig at forhandle

Tips til et vellykket køb

Mens du stadig er hos os, så benyt lejligheden til at kigge efter flere ting, som du måske har brug for. Du betaler altid den samme fragt, uanset om du køber meget eller lidt! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Elegant møntbytte eller sød pung

Enhver, der leder efter noget klassisk og elegant at opbevare deres penge i, bør kigge blandt møntbørserne på denne side. Her kan du finde en læderpung, der er både flot og pæn. Leder du i stedet efter noget sødere og mere legende, kan du finde en pung, der er formet som et katteansigt. Eller hvorfor ikke en pink nylonpung formet som en rund kugle? Uanset hvilken type hvidvasker du leder efter, er den garanteret at finde her!