Kundeservice

Bilmåtter

987 Tilbud

Filter

Køb en billig bilmåtte online her hos os på Fyndiq!

Vi har bilmåtter til alle slags biler og universalmåtter, der passer i bilen, uanset hvilket mærke det er. Smart hvad? Se vores store udvalg og find en bilmåtte til din bil i dag! Hvorfor så, undrer du dig? Tæpperne i bilen bliver også slidt med tiden, men disse er heldigvis nemme at udskifte. Her i denne kategori finder du masser af forskellige varianter i forskellige materialer, såsom den klassiske bilmåtte lavet udelukkende af gummi. Velkommen til gode tilbud i dag

Tips til et vellykket køb

Det er selvfølgelig ikke kun en enkelt bilmåtte du får med i dit bilmåttekøb, alle passagersæder skal selvfølgelig have en måtte! Derfor er de fleste bilmåtter her i pakker af fire, men du finder også pakker med flere eller færre måtter - så tjek nøje i produktbeskrivelsen, så du får den rigtige måtte til den rigtige bil, og at du får måtter nok! Hvis du har spørgsmål til din ordre eller ønsker at klage over dit køb, så kontakt Fyndiqs kundeservice, så hjælper vi dig med din sag.

Bilmåtter til masser af bilmærker at finde blandt

Uanset om du kører Volvo, BMW, Peugeot, Skoda eller måske Renault, så har vi en måtte der passer. Hvad med en specialfremstillet bilmåtte til for eksempel Ford Fiestä Denne pakke med fire tæpper er skræddersyet til netop det bilmærke og er lavet af Velour. Eller ville du måske have nye bilmåtter til din Audi? Selvfølgelig finder du også fire-pack bilmåtter også til denne model, og de måtter er lavet af højkvalitets polypropylen. Det betyder, at de både er holdbare og super nemme at vedligeholde og rengøre - hvilket er perfekt til dig, der godt kan lide at spise i bilen eller har små børn!