Kundeservice

Duft

1.611 Tilbud

Forbedr oplevelsen og komforten i din bil med et dufttræ, uanset om du kan lide frugtagtige eller friske dufte, har vi et bredt udvalg af dufte til bilen. Diskrete luftfriskere eller farverige duftterninger, find dine yndlingsdufte til bilen hos Fyndiq!


Filter

Duftende træer

Duftende træer til bilen er der altid brug for, når du sætter dig ind i bilen og bliver modtaget af en frisk følelse, er både du og dine passagerer glade for det. Du kan finde dufttræer i alle mulige former og dufte, herunder emojis og forskellige dyr. Disse placerer du rundt om bakspejlet ved hjælp af sløjfen og udover at sprede en dejlig duft, bliver det også en fin detalje i bilen.

Wunderbaum

Wunderbaum er det klassiske dufttræ, de er rigtig populære og du har højst sandsynligt rejst i en bil med en eller flere Wunderbaums i bilen. Populære dufte og stilfulde designs, der giver din bil det lille ekstra. De mest solgte dufte er vanilje, æble og skovfrisk. Sørg også for at investere i en Wunderbaum, de holder længe, og du kan blande flere dufte på samme tid for at gøre din bil unik!

Autodufte

Autodufte findes i mange forskellige typer, bl.a. dufttræer, dem du sætter fast på blæsergrillen og duftterninger i terninger. Det er aldrig en dårlig idé at friske din bil op med duft, og både du og dine venner vil sætte pris på det. Dufttræer placeres omkring bakspejlet ved hjælp af en løkke, disse findes i mange forskellige farver og dufte. De ser også godt ud i bilen. Duftterninger er perfekte til at pynte bilens inderside, de findes i cool mønstre som tiger og zebra og dufter af vanilje. Der findes også luftfriskere, som du kan fastgøre til ventilatorens gitter for at sprede duften jævnt i hele bilen. De fås i glitrende hjerter, elefanter og kroner, kranier, sommerfugle og mange flere.

.